UncategorizedLöydön tuore baarimestari Joona paljastaa gastropubinsa parhaat puolet

Parikymmentä vuotta judoa harrastanut Joona Raumonen ei hyppää suoraan tatamilta Löydön baarimestariksi. Vauhtia on ravintolatöihin haettu muun muassa espanjalaisesta ravintolamaailmasta. Ennen Löytöön siirtymistä Joonan on voinut bongata turkulaisen Cup & Pint -bistron tiskin takaa.

Joona on judokaksi rento ja lempeä tapaus. Samaan suuntaan hän haluaa viedä Löytöä: luvassa on siis rennon viihtyisää gastropub-tunnelmaa. Mutta jos vielä vähän tarkennetaan: Joonalle Löytö tarkoittaa leppoisaa seurustelua, korkealaatuisia mutta konstailemattomia annoksia ja juomia vaativampaankin makuun. Talon antimista isäntä on ylpeä, mutta painottaa, ettei itseään pidä ottaa turhan vakavasti.

Löytö on Joonalle työmaaksi mieluisa ravintola sen muuntautumiskykyisyyden ansiosta. Löytö kasvaa päivän edetessä rennosta kuppilasta tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Iltaa voi jatkaa aina pikkutunneille asti hurmaavia cocktaileja siemaillen tai kattavaan olutvalikoimaan tutustuen. Ohjelmaakin on tarjolla dj-vieraista baarivisoihin — ja kaikkea siltä väliltä.

Historialliset kellariravintolan puitteet tarjoavat niin suurempia kabinetteja isompiin pirskeisiin kuin kotoisia sopukoita vaikka treffi-iltaa ajatellen. Löytö on juuri niin intiimi, kuin haluat!

Kesäisin tuskin Turusta suojaisampaa terassia löytyy kuin täältä. Juseliuksentalon muinainen sisäpiha aivan vanhan Suurtorin tuntumassa tarjoaa rauhaa kaupungin hälyltä. Aika suorastaan seisahtuu. Siellä on puitteet vaikka ulkoilmaelokuvanäytöksen järjestämiseen. Stay tuned folks!

Uuteen haasteeseen Joona astui toukokuun alussa. Nyt on sopiva hetki sinunkin pistäytyä fiilistelemässä alkavaa kesää ja samalla vinkata toivomuksia suoraan kyypparin korvaan.

Tervetuloa Löytöön! Meillä et ole hukassa.

Leave a Reply